neljapäev, 9. juuli 2015

2.päev Põhja-Poola - Lõuna-Poola

Täna siis alustasime 8 ajal sõitu Lõuna-Poola suunas. Sõitsime kokku 12tundi. Esimene peatus oli kuskil tanklas peale 5tunnist sõitu. Enamjaolt sadas terve päeva vihma ja sooja oli nii 16-20 kraadi vahel. Teine peatus oli samuti kusagil Lotose tanklas, kus võtsime eined ja sõime kõhud täis.
Kuna eile oli olnud Lõuna-Poolas suur äikesetorm, oli tee peal igal pool maha langenud oksa ja leherisu ning teeäärsetes metsades oli palju puid maha langenud. Suured võimsad puud olid koos juurtega välja rebitud nii, et lausa suur tükk maakoort oli kaasa rebenenud. Mõtleme ikka, et hea, et see äike meile edasi ei tulnud.
Tee peal sattusime ka ühte ummikusse, aga seda selle pärast, et GPS juhatas meid läbi linna, kus oli parasjagu mingi ümberkorraldus liikluses. Vahepeal oli kiirteel vastassuunas ka üks suur ummik, kuna kaks autot olid teinud avarii ja ristmikul korraldati liiklus ümber ja autod saadeti kiirteelt maha.
 Meie sõitsime edasi, ning paarkümmend kilomeetrit enne öömaja käisime Lidli poes, ostsime vajalikud söögi-joogi kraamid jälle õhtuks ära. Kohale jõudsime öömajja kohaliku aja järgi pool 9. Koha peal on meil oodatust palju vähem soojakraade...kõigest 10kraadi, aga kuna oleme ka mägede vahel, on see mõistetav.
Ööbimiskoht on jällegi väga hubane ja mõnus. 3 magamistuba, 2 vannituba duššiga ja üks tavaline WC, köök ning elutuba teleka ja kaminaga. Praegu asume õhtust sööma, muljetame natukene, seame järgmise päeva plaanid paika ja sätime uuesti magama, et vastu võtta järgmine seiklusi täis päev.
Edasi juba järgmises postituses. Nüüd tulevad pildid :)

Hommikusöök (veel) Põhja-Poolas
 Suur ummik vastassuunas.


Jõudsime esimeste mägedeni. 






 


















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar