pühapäev, 12. juuli 2015

5.päev. Ungari-Horvaatia

Täna asume siis Horvaatias, Opatija linnas. Ungarist alustasime sõitu 9 ajal. Üks peatus oli meil tee peal tanklas, kus sõime lõunat ja teine peatus oli Rijeka linnas, kus käisime poes. Kuskil 17.00 aegu jõudsime oma hotelli.
Hotell on meeletult ilus. Rõdult näeb otse Aadria merele. Päeval oli soojust ka hullult palju. Päikese käes ulatus temperatuur 38 kraadini ja varjus oli ka 32 kraadi. Kohale jõudes vedasime oma asjad sisse ja läksime mere äärde ujuma. Lähim ujumiskõlblik rand on hotellist umbes 10 minuti kõndimise kaugusel.
Vesi on loomulikult hästi soolane aga õnneks ka soe ja paistis hästi läbi. Ostsin endale ekstra ujumisprillid, et saaks siin selges  vees natuke põhja uurida. Päris palju ilusaid pisikesi kalu oli märgata.  Natukene ujusime ja siis kõndisime mööda ranna äärt edasi, et vaadata, kus veel midagi ilusat on.
Natukene kõndinud, keerasime otsa ringi ja hakkasime tagasi hotelli kõndima. Meie aja järgi kell 8 jõudsime kohale ja nüüd käime siin järjest pesemas, kuna juuksed ja nahk on õudsalt soolased. Siis sööme natuke, räägime juttu ja saadame järjekordse ilusa päeva õhtusse.
Selles hotellis veedame kaks ööd ja homne päev tuleb ka täitsa ranna päev, ujume ja mõnuleme.
Praegu saate jälle pilte näha ja uusi uudiseid kuulete homme.

Kreeka pähklid



































 

Viinamarjaistandus







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar