esmaspäev, 13. juuli 2015

6. Päev, Opatija endiselt. (Horvaatia)

Nii, täna siis ärkasime 7 aegu jälle ja seadsime kell 9 sammud ranna poole. Rannas nägime hästi palju krabisid ja sisalike, eile neid ei olnud või siis ei osanud me vaadata. Täna igaljuhul kivide alla vaadates oli krabisid nii palju, et enam ei julgendki kuhugi astuda :D
Kuskil paar tundi olime siis rannas ja liikusime tagasi hotelli poole, käisime enne ühes pisikeses külapoes. Vahepeal tuli meil hästi natukene hoovihma, aga see ei kastnud asfalditki märjaks. Hotellis me kaua aega ei viitnud, vaid läksime autoga edasi ühte kaugemasse randa. Seal oli küll põhi kivine, kuid siilikuid ei olnud ja snorgeldada oli nii äge. Hästi palju ilusaid kirjusid kalu oli näha, isegi koralle leidus, kahjuks oli mul veekindel fotokas tühi, oleks saanud tollega pilte teha. Aga ehk veel läheme siin ühte lähedamasse randa, kus on ka kivid.
Siis kui seal olemisest villand sai tulime tagasi hotelli, vahepeal käisime jälle mõnest poest läbi. Hotellis jälle ära käinud olime, saime ema ülemusega kokku, kes on meist umbes 4 km kaugusel. Natukene rääkisime juttu ja tulime jälle tagasi. Nüüd istume toas, sööme ravioole ja vorstikesi.
Täna pidi olema selle nädala kõige külmem ilm-31 kraadi. Homme on jälle 37 ja rohkemgi. Ühesõnaga, täna sai nautida natuke jahedamat ilma, homme läheb jälle hulluks ära. :D Nüüd veel kaks ööd olla Horvaatias, siis juba edasi Itaaliasse (tahaks juba Itaalia pitsat :P) Homne asukoht on siis Krka saarel.
Aga tänaseks ongi siis vist kõik, nüüd tulevad pildid ja uued uudised jälle homme :)











Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar